Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Pikova štirica

Izbrana karta: Pikova štirica

igralna karta pikova štirica

Splošen pomen karte

Karta predstavlja fizično in moralno trpljenje. To zna biti težak trenutek za spraševalca, ki bo moral dokazati, da zna seme spraviti ven iz tega. Nelagodje bo veliko.

Preden nadaljujete …

Vabim vas, da me pokličete. Povedala vam bom vse tisto kar mi bodo karte za vas pokazale. Za vas sem pripravila zelo ugodno telefonsko vedeževanje. Povedala vam bom vse okoli ljubezni, službe, denarja, družine in okoli vsega tistega kar zanima samo vas osebno. Pokličite, ne bo vam žal.

Na področju ljubezni …

Karta predstavlja zlomljeno srce, ljubosumje, zavist ali izdajo. Spraševalcu se v ljubezni dogajajo krivice, ki povečujejo njegovo trpljenje in njegovo slabo počutje. Lahko pride do kakega razpada v družini ali med sorodniki.

Na področju dela …

Aktivnost bo pomembna, ekonomska stabilnost bo precej negotova. Novi projekti ne bodo zaživeli, odnosi s sodelavci, šefi ali poslovnimi partnerji bodo zmedeni in lahko tudi turbulentni.

Na področju osebnega počutja …

Začeke se bodo kazati določene težave. Zato bo dobro opraviti vrsto rutinskih testov, slišati mnenje lečečega zdravnika. Ne bo za podcenjevati fizičnih znakov utrujenosti.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Predstavlja lahko resne težave s tem ali onim. Predvsme lahko pokaže na težave, za katere že sami dobro veste, da se lahko razvijejo.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.