Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Pikova trojka

Izbrana karta: Pikova trojka

igralna karta pikova trojka

Splošen pomen karte

Karta se nanaša na osebo, ki doživlja trenutek zapuščenosti, žalosti in depresije. Osamljenost, strahovi in ​​tesnobe osebo dušijo in žalostijo.

Preden nadaljujete …

Vabim vas, da me pokličete. Povedala vam bom vse tisto kar mi bodo karte za vas pokazale. Za vas sem pripravila zelo ugodno telefonsko vedeževanje. Povedala vam bom vse okoli ljubezni, službe, denarja, družine in okoli vsega tistega kar zanima samo vas osebno. Pokličite, ne bo vam žal.

Na področju ljubezni …

Karta simbolizira osamljenost, vdovstvo, razpad zveze. Posameznik trpi odločitve partnerja, ne more obvladati situacije. Prepiri s sorodniki.

Na področju dela …

Oseba trpi zaradi hudobije kolegov ali šefov. V tem trenutku situacije ni mogoče spremeniti. Izguba službe, odpuščanja, možne resne poslovne izgube.

Na področju osebnega počutja …

Paziti bo treba na fizično in prihično trpljenje. Preživlja se težek trenutek v življenju, ravnovesje je ogroženo.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Gre se skozi trenutek nadaljnjega konflikta, norosti, neravnovesja, ki bo povzročilo nemir, tesnobo in izčrpanost. Deluje se impulzivno in ustvarja kaos v vseh vidikih svojega življenja. Razočaranje zaradi teh napak vodi v izjemno lahkotnost v delovanju, izpuščanje pravih zastavljenih ciljev.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.