Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Srčev fant

Izbrana karta: Srčev fant

igralna karta srčev fant

Splošen pomen karte

Karta prikazuje mlado, čedno, dobro, elegantno in iskreno osebo. To je oseba, ki bi si ga ali jo želela vsaka mama za svojo hčerko ali sina. To je idealna oseba za vsako partnersko zvezo na dolgi rok.

Preden nadaljujete …

Če vas zanima pravo vedeževanje in če vas zanima kaj vam življenje prinaša v prihodnje, potem me pokličite. Ponujam vam poceni telefonsko vedeževanje na 090 liniji. Preverite in me pokličite. Vprašajte za ljubezen, simpatije, partnerstva, denar, osebno srečo in službo. Povedala vam bom vse kar me boste vprašali.

Na področju ljubezni …

Mlada oseba. Verodostojna in sladka, iskrena in pridna. Skratka .. ta oseba je idealna za ustvarjanje družine. Zna biti tudi velikodušna do staršev, bratov, sester in ostalimi sorodniki.

Na področju dela …

Predstavlja novo, sposobno, zvesto in delavno osebo, ki je zelo primerna kakršnakoli opravila. Je prilagodljiva in občutljiva oseba vedno pripravljena pomagati.

Na področju osebnega počutja …

Predstavlja idealno osebo za vse potrebe drugih. Pomaga premagovati vse težke trenutke ljudi okoli te osebe.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Predstavlja nezrelo, negotovo in zmedeno osebo. Veliki dvomi in velika zmeda. Včasih kaže na zlobno, neodločno osebo, ki se norčuje iz čustev.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.