Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Srčev kralj

Izbrana karta: Srčev kralj

igralna karta srčev kralj

Splošen pomen karte

Zanesljiv človek, zelo sladek, čustven, empatičen. Je oseba polna šarma in ima veliko seksapila. Je moški, ki mu ženske zelo dvorijo.

Preden nadaljujete …

Če vas zanima pravo vedeževanje in če vas zanima kaj vam življenje prinaša v prihodnje, potem me pokličite. Ponujam vam poceni telefonsko vedeževanje na 090 liniji. Preverite in me pokličite. Vprašajte za ljubezen, simpatije, partnerstva, denar, osebno srečo in službo. Povedala vam bom vse kar me boste vprašali.

Na področju ljubezni …

Ženska, ki živi poleg tega moškega, je srečna ženska. Je prijeten in občudovan, a resen in zvest. Če ženska sreča takšnega moškega, se bo zaljubila.

Na področju dela …

Ta oseba je odličen element v podjetju, poleg dokazanih strokovnih sposobnosti ima dobro pripravljenost, posebno taktnost. Je sposoben strokovnjak, zelo daljnoviden.

Na področju osebnega počutja …

Psihofizična kondicija je dobra, energija je odlična. Nesreče ali kake zdravstvene težave so zelo malo verjetne.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Karta lahko predstavlja človeka, ki korak za korakom hodi v propad. Je brezsramen, obrekljiv človek brez čustev. Je človek, ki ga je življenje ranilo in ne ve, kako se pozdraviti. Lahko predstavlja tudi moža, ki ne ljubi več. Lahko predstavlja delodajalca, ki misli samo na svoje interese.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.