Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Srčeva petica

Izbrana karta: Srčeva petica

igralna karta srčeva petica

Splošen pomen karte

Karta simbolizira vedrino, zadovoljstvo, ljubezensko življenje, družabno življenje in poklicno življenje ….. vse super, vse mega dobro.

Preden nadaljujete …

Če vas zanima pravo vedeževanje in če vas zanima kaj vam življenje prinaša v prihodnje, potem me pokličite. Ponujam vam poceni telefonsko vedeževanje na 090 liniji. Preverite in me pokličite. Vprašajte za ljubezen, simpatije, partnerstva, denar, osebno srečo in službo. Povedala vam bom vse kar me boste vprašali.

Na področju ljubezni …

Predanost v ljubezni se je obrestovala. S partnerjem se z veseljem živi lep odnos. Nova srečanja so rojena pod srečno zvezdo; sreča za par.

Na področju dela …

Praznuje se napredovanje, povišanje plače, menjava podjetja, dobre pogodbe, dober promet tudi. Zadovoljstvo je dosegljivo tudi na višjih duhovnih nivojih.

Na področju osebnega počutja …

Človek si lahko oddahne. Konec je obdobja, v katerem je počutje povzročalo nekaj skrbi. Od zdaj naprej ne bo nekih res težav.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Sledi pravo razočaranje pri stvareh v katerih se tako ali tako dvomi. Prisoten bo nemir srca, breziniciativnost, brezidejnost, žalost, nesposobnost najti pravi mir ali polno živeti odnos. Pravzaprav je pot, ki se jo prehodilo, bo polna tesnobe, žalosti in nezmožnosti spreminjanja situacije.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.