Skoči na vsebino
Domov » Izbrana karta: Srčeva šestica

Izbrana karta: Srčeva šestica

igralna karta srčeva šestica

Splošen pomen karte

Kartica ima dvojno razlago. V ljubezni nakazuje poroko in ugodno zvezo. V službi pa je bolj negativno postavljena. V poslu namreč razkriva, da obstajajo težave.

Preden nadaljujete …

Če vas zanima pravo vedeževanje in če vas zanima kaj vam življenje prinaša v prihodnje, potem me pokličite. Ponujam vam poceni telefonsko vedeževanje na 090 liniji. Preverite in me pokličite. Vprašajte za ljubezen, simpatije, partnerstva, denar, osebno srečo in službo. Povedala vam bom vse kar me boste vprašali.

Na področju ljubezni …

Zveza, poroka, sobivanje ali skrito razmerje, ki temelji na ekonomskih interesih. Dobro bi bilo če se ne bi zaupalo nikomur, pa naj ta govori še tako sladke besede.

Na področju dela …

Težek trenutek. Denarja je bolj malo, dohodka pa kar ni in ni, naložbe je treba odložiti na kasnejši čas. Lizing, financiranje ali hipoteke je treba jemati z rezervo.

Na področju osebnega počutja …

Veliko denarja bo šlo za izboljšanje osebnega počutja. le tako se bodo zadeve postavile na svoje mesto.

Če pa se kar ne morete povezati s tem opisom, če ne najdete neke povezave z vašim vprašanjem …..

Karta simbolizira izgubo denarja, izgube pri igrah na srečo, bedo, revnega človeka, denar, ki je porabljen za nič. Nakazuje in napoveduje težke, zapletene situacije. Nikoli se ne sme podcenjevati te karte v njenem najslabšem pomenu: preveč zapravljanja, razvade, zapravlja dediščina.

Če se pričakuje neko vsoto denarja, ta karta nakazuje, da vsaj zaenkrat ne bo prispela in skoraj vedno poudarja izgubo upanja, da bo prispela. Obdobje obilja je mimo, za nami je obdobje bogatenja: čas je za varčevanje in varčevanje.

Se niste našli v odgovoru ali bi vprašali še kaj? Pojdite nazaj na brezplacno vedezevanje karte in ponovno izberite.