Skoči na vsebino
Domov » Jasnovidka brezplačno odgovarja od 30.10.2023

Jasnovidka brezplačno odgovarja od 30.10.2023

brezplačno online vedeževanje

V komentar zapišete vaše vprašanje za jasnovidko, ki bo brezplačno odgovarjala

Brezplačno vedeževanje daje odgovore izbranim vprašanjem. Zato v KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Že prejšnje tedne sem vam ponudila jasnovidka brezplačno odgovarja na vaša vprašanja, ta teden pa nadaljujemo z brezplačnim vedeževanjem za izbrana vprašanja.

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja. 

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za jasnovidne vpoglede po telefonu pokličite ali za sms vedeževanje pošljite sms. Vaša jasnovidka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.

Če sedaj brskate po spletni strani preko vašega mobilnega telefona, potem lahko kar tukaj kliknete na številko 0906033 in me pokličete ali pa kar kliknete tukaj in mi pošljete sms z vašim vprašanjem. V obeh primerih se vam bodo na telefonu odprli aplikaciji, ali za telefon ali za sms in vse bo pripravljeni na komunikacijo z menoj.

Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.

Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja.

Storitev jasnovidka brezplačno odgovarja je namenjena vam, ki vas zanima prihodnost, ki šele prihaja.

6 komentarjev na “Jasnovidka brezplačno odgovarja od 30.10.2023”

    1. Pozdravljen. Brezplačen odgovor je sledeči: to bo teko težko. Tukaj med vama je veliko neizgovorjenih besed in nekaj se zelo zelo prekriva, laže, manipulira.Treba bi bilo preverit kdo ima vpliv na njo ker ravno zaradi tega voliva ni tega kar bi si vi želel. In tudi ne bo, če se tega vpliva ne bo odstranilo.

        1. Sedaj sem za vas pogledala. Za vašega sina kaže, da mu bo šlo. Pa vendar pričakujte tudi nihanja. Kaže, da bo vseeno karveliko energije potrošil ali za prilagoditev situacijam ali kaj podobnega. Ker učenje mu ne bo delalo nekih težav. Bolj bo nekako iskal stike z okolico, sošolci in samem okolju in tam bo malo dlje časa trajalo, da se bo stopil skupaj z okolico, če se lahko tako izrazim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja