Skoči na vsebino
Domov » Jasnovidka brezplačno za vas za teden od 21.08.2023

Jasnovidka brezplačno za vas za teden od 21.08.2023

brezplačno online vedeževanje

Vabim vas, da v komentar zapišete vaše vprašanje za jasnovidko.

Jasnovidka brezplačno odgovori izbranim vprašanjem. Zato v KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom jasnovidka brezplačno izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Že prejšnji teden sem objavila, da jasnovidka brezplačno odgovarja na vprašanja. Ta teden pa to nadaljujemo,

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja.

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za telefonsko vedeževanje pokličite ali za sms vedeževanje pošljite sms. Vaša vedeževalka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.

Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.


VPRAŠANJE TADEJE:

Zanima me kaksno bo stanje doma? Bodo kaksne tezave? Bomo se odsli na dopust za par dni v septembru?

ODGOVOR TADEJI:

Hvala za vaše vprašanje. Stanje doma bo tako tako. kaže mi precej neravnovesja, ki pa ne bo peljalo v kake res slabe stvari ali dogajanja. Tako da na splošno gledano mi karte pravijo, da ne bo doma kakih res težav. Kar se tiče dopusta za par dni v seštembru pa kaže pozitivno, se zgodi.


Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja. Jasnovidka brezplačno odgovarja. Izkoristite to priložnost.

3 komentarji na “Jasnovidka brezplačno za vas za teden od 21.08.2023”

  1. Zanima me kaksno bo stanje doma? Bodo kaksne tezave? Bomo se odsli na dopust za par dni v septembru?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja