Skoči na vsebino
Domov » Jasnovidka za vas brezplačno za teden od 28.08.2023

Jasnovidka za vas brezplačno za teden od 28.08.2023

brezplačno online vedeževanje

Vabim vas, da v komentar zapišete vaše vprašanje za jasnovidko.

Jasnovidka brezplačno odgovori izbranim vprašanjem. Zato v KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom jasnovidka brezplačno izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Že prejšnji teden sem objavila, da jasnovidka brezplačno odgovarja na vprašanja. Ta teden pa to nadaljujemo,

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja.

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za telefonsko vedeževanje pokličite ali za sms vedeževanje pošljite sms. Vaša vedeževalka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.

Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.

Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja. Jasnovidka brezplačno odgovarja. Izkoristite to priložnost.


VPRAŠANJE SIMONA:

Se bo vrnila stara ljubezen nazaj?

ODGOVOR ZA SIMONA:

Pozdravljen Simon. Ko sem za vas pogledala vam povem čisto iskreno, da se ne kaže, da bi se vam ta stara ljubezen vrnila. To pa zato, ker se je preveč stvari zgodilo vama dvema med zvezo in sedaj po zvezi vsakemu posebej in se povratek zato ne bo mogel zgoditi. Ampak tako to pride. Vam pride nova oseba naproti in takrat boste tudi to staro ljubezen nekako postavil v predalček kamor spada in ki se imenuje preteklost.


2 komentarja na “Jasnovidka za vas brezplačno za teden od 28.08.2023”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja