Skoči na vsebino
Domov » Tarot vedeževanje zastonj za teden od 04.09.2023

Tarot vedeževanje zastonj za teden od 04.09.2023

brezplačno online vedeževanje

Vabim vas, da v komentar zapišete vaše vprašanje za zastonj tarot vedeževanje

Tarot vedeževanje zastonj daje odgovore izbranim vprašanjem. Zato v KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom brezplačno izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Že prejšnji teden sem objavila, da jasnovidka brezplačno odgovarja na vprašanja. Ta teden pa nadaljujemo s tarot vedeževanjem zastonj za izbrana vprašanja.

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja.

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za telefonsko vedeževanje pokličite ali za sms vedeževanje pošljite sms. Vaša vedeževalka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.

Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.

Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja.


VPRAŠANJE BERNARDE

Bernarda26.02.1975 me zanima ce bova z robijem30.4.1972 skupaj zazivela in kdaj se bova vidla in ce bova kaj skupaj na morju

ODGOVOR BERNARDI

Hvala za vaše vprašanje. Na zelo dolgo in na široko bi vam lahko tukaj napisala kaj se dogaja. Postavila ste zelo enostavno vprašanje, za tem vprašanjem pa se skriva tisočineno dogajanje med vama. S tem Robijem se boste srečala, bila tudi kaj skupaj na morju, vse bo nekako šlo. Pa vendar se vam bo skupno življenje z njim izmikalo. Svetujem vam, da pri njemu ne sledite besedam, ki vam jih bo govoril ampak da sledite dejanjem, ki jih bo naredil ali ne naredil. Tam boste sama videla koliko je resnosti in koliko želje z njegove strani za skupno življneje.


2 komentarja na “Tarot vedeževanje zastonj za teden od 04.09.2023”

  1. Bernarda26.02.1975 me zanima ce bova z robijem30.4.1972 skupaj zazivela in kdaj se bova vidla in ce bova kaj skupaj na morju

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja