Skoči na vsebino
Domov » Vedeževanje online brezplačno od 01.01.2024

Vedeževanje online brezplačno od 01.01.2024

brezplačno online vedeževanje

Vedeževanje online brezplačno daje odgovore izbranim vprašanjem. Zato v KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Že prejšnji teden sem vam ponudila brezplačno online vedeževanje, ta teden pa nadaljujemo v istem ritmu.

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja. 

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za vedeževanje po telefonu pokličite ali za sms vedeževanje pošljite sms. Vaša jasnovidka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.

Če sedaj brskate po spletni strani preko vašega mobilnega telefona, potem lahko kar tukaj kliknete na številko 0906033 in me pokličete ali pa kar kliknete tukaj in mi pošljete sms z vašim vprašanjem. V obeh primerih se vam bodo na telefonu odprli aplikaciji, ali za telefon ali za sms in vse bo pripravljeni na komunikacijo z menoj.

Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.

Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja.

Storitev vedeževanje online brezplačno je namenjena vam, ki vas zanima prihodnost, ki šele prihaja.

4 komentarji na “Vedeževanje online brezplačno od 01.01.2024”

 1. Me ima moj partner še rad oz. kaj je vzrok njegovega obnašanja do mene, ki me spravlja v žalost in tesnobo? Bojim se, da vztraja z mano samo iz koristoljubja …
  Jaz sem Franka, partner je Božo

  Vnaprej hvala za odgovor.

  Lp

  1. Pozdravljena Franka. Vaš partner Božo vas ima še rad samo vedite, da je to nekdo, ki ga zanima samo svoja rit in svoji interesi. Tako da sedaj je že v fazi izkoriščanja. Sicer on vas vrti okoli svojega prsta, on vas zna obrniti. Tako da vi boste njemu še verjela, po drugi strani pa še čutila to žalost in tesnobo. Tako da kaj naj vam rečem Franka … razmislite kaj bi bilo pametno narediti, ker on ne bo naredil nič. Njemu ustreza trenutno stanje.

  1. Pozdravljena Tatjana. Vi in Sanel ne bosta ostala skupaj. To pa bo zaradi vas, ker vas bo to kljuvanje okoli varanja zelo zelo obremenjevalo. In enostavno ne boste mogla tega požreti, se pomiriti okoli tega. Morda bosta nekaj časa še skupaj samo se ne nadaljuje več tole na dolgi rok.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja