Skoči na vsebino
Domov » Vedeževanje online od 13.11.2023

Vedeževanje online od 13.11.2023

brezplačno online vedeževanje

V komentar zapišete vaše vprašanje za karte

Brezplačno online vedeževanje daje odgovore izbranim vprašanjem. Zato v KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Že prejšnje tedne sem vam ponudila jasnovidka brezplačno odgovarja na vaša vprašanja, ta teden pa nadaljujemo z brezplačnim online vedeževanjem za izbrana vprašanja.

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja. 

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za jasnovidne vpoglede po telefonu pokličite ali za sms vedeževanje pošljite sms. Vaša jasnovidka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.

Če sedaj brskate po spletni strani preko vašega mobilnega telefona, potem lahko kar tukaj kliknete na številko 0906033 in me pokličete ali pa kar kliknete tukaj in mi pošljete sms z vašim vprašanjem. V obeh primerih se vam bodo na telefonu odprli aplikaciji, ali za telefon ali za sms in vse bo pripravljeni na komunikacijo z menoj.

Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.

Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja.

Storitev brezplačno online vedeževanje iz kart je namenjena vam, ki vas zanima prihodnost, ki šele prihaja.

1 komentar na “Vedeževanje online od 13.11.2023”

  1. Pozdravljeni,

    kako kaže s hčerkino nosečnostjo, je z otrokom vse v redu, se bo rodil/a zdrav/a?

    Hvala za pomoč in odgovor.

    LP Darinka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja