Skoči na vsebino
Domov » Brezplačno šloganje od 23.10.2023

Brezplačno šloganje od 23.10.2023

brezplačno vedeževanje na internetu za vas

V komentar zapišete vaše vprašanje za brezplačno šloganje

Brezplačno šloganje daje odgovore izbranim vprašanjem. Zato v KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Že prejšnje tedne smo imeli brezplačno vedeževanje iz kart, ta teden pa nadaljujemo z brezplačnim šloganjem za izbrana vprašanja.

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja. 

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za šloganje po telefonu pokličite ali za sms šloganje pošljite sms. Vaša vedeževalka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.

Če sedaj brskate po spletni strani preko vašega mobilnega telefona, potem lahko kar tukaj kliknete na številko 0906033 in me pokličete ali pa kar kliknete tukaj in mi pošljete sms z vašim vprašanjem. V obeh primerih se vam bodo na telefonu odprli aplikaciji, ali za telefon ali za sms in vse bo pripravljeni na komunikacijo z menoj.

Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.

Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja.

Brezplačno šloganje je namenjeno vam, ki vas zanima prihodnost, ki šele prihaja.

6 komentarjev na “Brezplačno šloganje od 23.10.2023”

 1. Pozdravljeni,

  mi s vpogledom v karte lahko pomagate odgovoriti na vprašanje:

  Kaj se bo zgodilo z mojo domačijo, ko sama, s pomočjo partnerja in otrok obeh, ne bom mogla več skrbeti zanjo? Lahko v kratkem pričakujem odločitev, da jo bo prevzel kdo od mojih otrok in bo padlo to breme z mojih ramen? Kaj se lahko še sicer zgodi? Najem? Partner in njegovi otroci? Upam, da se ne zgodi, da bom prisiljena v prodajo. Moči mi vidno pešajo …
  Vnaprej hvala za odgovor in pomoč.

  Jožica

  1. Pozdravljena Jožica. Sedaj bom za vas pogledala. Glede kmetije je razumljivo, da vas skrbi, to niso kar tako stvari. Pokaže mi, da bo ostala kmetija v familiji, se je ne proda in tudi v najem ne bo šla. Tako da to breme bo padlo iz vaših ramen, najverjetneje to prevzamejo tisti, ki jih dobro poznate, s katerimi ste redno na zvezi in s katerimi imate dober stik. Vam pa povem, to povem za vas in to za vas velja: verjamem, da je hudo sedaj in da vam moči vidno pešajo. Samo glejte … tudi vi morate malo odklopiti in se posvetiti sebi. Ne morete se gnati do smrti. Tudi vi potrebujete počitek. Zato, tudi ko se bo zgodil prevzem, vam ni treba bit tam zraven več vsako sekundo in skušat vplivat na odločitve, ki se bodo potem na kmetiji / domačiji delale. Ker takrat bo nastopila nova metla, ki bo po svoje pometala. In ne bo vam vse všeč. Bo pa na vas, da boste znala odklopit od vsega.

   1. Najlepša hvala za odgovor. Res sem si malo oddahnila … Zanima ne, kdaj se bo zgodil prevzem in zlasti to – bo zaradi tega prizadet moj partner, ki dosti vlaga v kmetijo, predvsem z delom? Kako poplaćati njemu in ohraniti dober odnos do vsemi?
    Bo prevzem s strani katerega mojih otrok?

    Hvala še za ta odgovor.

    Lp
    Jožica

 2. Hvala vam za odziv

  SMS – prej cena 1,49 € nna SMS, ko sem poskušala poslati, pa dobim info, da je cena 5 €. Zaenkrat hvala, lpj

  1. Na SOFIJA na 3060 je strošek 1.49 eur na sms. Vabim vas, da na 3060 pošljete besedico STOP. To vas bo od vsega odjavilo pa karkoli ste že počela in kamorkoli že pošiljala. Potem pa še enkrat pošljite tekst SOFIJA, potem dodajte vaše vprašanje in ga pošljite na 3060. Poslalo vam bo, da je cena 1.49 in to velja, ne more biti drugače. Ker je to računalniško s strani ponudnika nastavljeno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja