Skoči na vsebino
Domov » Brezplačno vedeževanje od 02.10.2023

Brezplačno vedeževanje od 02.10.2023

brezplačno online vedeževanje

V komentar zapišete vaše vprašanje za brezplačno vedeževanje

Brezplačno vedeževanje iz tarot kart daje odgovore izbranim vprašanjem. Zato v KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom brezplačno izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Že prejšnji teden smo imeli brezplačno vedeževanje iz kart, ta teden pa nadaljujemo z brezplačnim vedeževanjem iz kart za izbrana vprašanja.

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja. 

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za vedeževanje po telefonu pokličite ali za sms vedeževanje pošljite sms. Vaša vedeževalka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.

Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.

Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja