Skoči na vsebino
Domov » Vedeževanje zastonj od 09.10.2023

Vedeževanje zastonj od 09.10.2023

brezplačno online vedeževanje

V komentar zapišete vaše vprašanje za vedeževanje zastonj

Vedeževanje zastonj daje odgovore izbranim vprašanjem. Zato v KOMENTAR napišite svoje vprašanje. Potem bom izbrala dve vprašanji in javno odgovorila. Zato v vaše vprašanje ne vpisujte datumov rojstva in občuljive podatke ampak zapišite samo VAŠE IME, IME VPLETENIH, (recimo za ljubezen, za kakega moškega ali žensko) in vaše vprašanje.

Že prejšnje tedne smo imeli brezplačno vedeževanje iz kart, ta teden pa nadaljujemo z brezplačnim vedeževanjem za izbrana vprašanja.

Komentarje, vaša vprašanja, bom sproti potrjevala, da bodo na spletni strani vidni. V nasprotnem primeru boste samo vi videli svoj komentar, nihče drugi pa ne bo videl vašega komentarja. 

Če pa želite preskočiti vrsto in ste neučakani, potem me lahko za vedeževanje po telefonu pokličite ali za sms vedeževanje pošljite sms. Vaša vedeževalka Sofija vas vabim, da izkoristite te dve možnosti.

Če sedaj brskate po spletni strani preko vašega mobilnega telefona, potem lahko kar tukaj kliknete na številko 0906033 in me pokličete ali pa kar kliknete tukaj in mi pošljete sms z vašim vprašanjem. V obeh primerih se vam bodo na telefonu odprli aplikaciji, ali za telefon ali za sms in vse bo pripravljeni na komunikacijo z menoj.

Vprašanja, komentarje, se bo zbiralo od ponedeljka do petka, potem bom pa v soboto ali nedeljo isti teden izbrala dve vprašanji in dala odgovor.

Potem pa nastavila nov prispevek, da boste lahko na novo postavljali vprašanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja